Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Geanta termoizolanta Coleman 9 doze la doar 99 Lei. 24% mai ieftin.

geanta termoizolanta

Reducere! Printre reducerile zilei găsim Geanta termoizolanta Coleman 9 doze la doar 99 Lei. Prețul său vechi este de 130 Lei, cu 24% mai ieftin.

Indiferent ca o iei cu tine la meci, la picnic, la pescuit sau in camping, geanta termoizolanta Coleman cu dublura rigida ce poate fi scoasa iti ofera multiple posibilitati pentru a stoca ce ai nevoie sa pastrezi la rece.
Geanta versatila poate primi sticle de apa, senvisuri sau alte gustari si mici unelte – are un buzunar cu fermoar in fata, un buzunar cu plasa sub capac, si doua buzunare cu plasa in laterale. Exista si o coarda elastica deasupra pentru putea indesa repede ceva.
Folositi-o cu gheata cand folositi dublura rigida si cu rezerve cand nu o folositi. Dublura interioara este tratata antimicrobial pentru a rezista mirosurilor, produselor care se varsa si pentru a o curata usor intre folosiri.
  • Capacitate: 9 doze
  • Include dublura interioara din plastic tare
  • Banda de umar ajustabila
  • Buzunar fata cu fermoar
  • Corzi elastice deasupra pentru extra echipament
  • Buzunar cu plasa pe partea din spate

 

Geanta termoizolanta Coleman 9 doze

geanta termoizolanta
130 Lei99 Lei
Atenție! Aceasta reducere a fost publicata acum 8 luni, prețul poate sa fie schimbat. Multe reduceri durează foarte puțin. Daca vrei sa fii la curent cu ultimile reduceri ne poți găsi pe Instagram si Facebook. 😉

Lasa un comentariu