Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Geanta termoizolanta Coleman 9 doze la doar 99 Lei. 24% mai ieftin.

geanta termoizolanta

Reducere! Printre reducerile zilei găsim Geanta termoizolanta Coleman 9 doze la doar 99 Lei. Prețul său vechi este de 130 Lei, cu 24% mai ieftin.

Indiferent ca o iei cu tine la meci, la picnic, la pescuit sau in camping, geanta termoizolanta Coleman cu dublura rigida ce poate fi scoasa iti ofera multiple posibilitati pentru a stoca ce ai nevoie sa pastrezi la rece.
Geanta versatila poate primi sticle de apa, senvisuri sau alte gustari si mici unelte – are un buzunar cu fermoar in fata, un buzunar cu plasa sub capac, si doua buzunare cu plasa in laterale. Exista si o coarda elastica deasupra pentru putea indesa repede ceva.
Folositi-o cu gheata cand folositi dublura rigida si cu rezerve cand nu o folositi. Dublura interioara este tratata antimicrobial pentru a rezista mirosurilor, produselor care se varsa si pentru a o curata usor intre folosiri.
  • Capacitate: 9 doze
  • Include dublura interioara din plastic tare
  • Banda de umar ajustabila
  • Buzunar fata cu fermoar
  • Corzi elastice deasupra pentru extra echipament
  • Buzunar cu plasa pe partea din spate

 

Geanta termoizolanta Coleman 9 doze

geanta termoizolanta
130 Lei99 Lei
Atenție! Aceasta reducere a fost publicata acum 10 luni, prețul poate sa fie schimbat. Multe reduceri durează foarte puțin. Daca vrei sa fii la curent cu ultimile reduceri ne poți găsi pe Instagram si Facebook. 😉

Lasa un comentariu