Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Grey – E.L. James 34 Lei. 40% mai ieftin.

Oferta! Printre reducerile zilei găsim Grey EL James la doar 34 Lei. Prețul său vechi este de 56,84 Lei, cu 40% mai ieftin.

Prezentare: 

E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui. E L James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugate de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.

Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte?

Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera?

Dupa ce a lucrat douazeci si cinci de ani in televiziune, E L James a hotarat sa-si urmeze visul din copilarie, acela de a scrie povesti de care oamenii sa se indragosteasca. Rezultatul a fost senzualul romance “Cincizeci de umbre ale lui Grey” si cele doua continuari ale sale, “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, o trilogie care a inregistrat vanzari de peste 125 milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.

In 2012 E L James a aparut in seria Barbarei Walters, “Ten Most Fascinating People of the Year”, in lista “Most Influential People in the World” a publicatiei Time si a fost numita “Person of the Year” de Publishers Weekly. “Cincizeci de umbre ale lui Grey” a ramas pe lista de bestsellers New York Times 133 de saptamani consecutive, iar in 2015 adaptarea cinematografica – in realizarea careia E L James s-a impicat – a doborat toate recordurile de box office pentru Universal Pictures.

Fragment:

„Au trecut cinci ceasuri şi delicioasa domnişoară Steele nu m-a sunat. Ce mama naibii am avut în cap? Privesc strada de La fereastra apartamentului meu de la The Heathman. Urăsc să aştept, Întotdeauna am urât aşteptarea. Vremea, acum înnorată, mi-a scurtat vizita prin Forest Park, dar această plimbare nu mi-a potolit agitaţia. Sunt nervos că nu m-a sunat deloc, dar mai ales sunt furios pe mine însumi. Sunt un prost pentru că mă aflu aici. Ce pierdere de vreme a fost să mă ţin după femeia asta. Când m-am mai ţinut eu vreodată după vreo femeie?
Grey, revino-ţi.
Oftez şi-mi mai verific telefonul încă o dată în speranţa că i-am ratat apelul, dar în continuare nu găsesc nimic pe ecran. Cel puţin a sosit Taylor şi mi-a adus toate lucrurile de care aveam nevoie. Am de citit raportul lui Barney asupra testelor cu grafen realizate în departamentul său şi pot lucra în linişte.
Linişte? Nu mai ştiu ce e liniştea de când domnişoara Steele s-a prăbuşit la mine în birou.
Când ridic privirea, văd cum asfinţitul mi-a învăluit aparta-mentul în umbre cenuşii. Perspectiva unei nopţi petrecute de unul singur este deprimantă. Pe când mă întreb ce să fac, telefonul îmi vibrează pe lemnul lăcuit al biroului şi pe ecran îmi apare un număr necunoscut, dar oarecum familiar, cu prefix de Washington. Brusc inima îmi bate de parcă aş fi alergat cincisprezece kilometri.
Să fie ea?
Răspund.
Domnule Grey? Anastasia Steele la telefon.
Faţa mi se luminează într-un rânjet răutăcios. Ca să vezi, ca să vezi. Domnişoara Steele are vocea întretăiată, agitată, dar foarte blândă. Seara mea s-a imbunătăţit considerabil. ”

Grey – E.L. James

56,84 Lei→34 Lei
Atenție! Aceasta reducere a fost publicata acum 7 luni, prețul poate sa fie schimbat. Multe reduceri durează foarte puțin. Daca vrei sa fii la curent cu ultimile reduceri ne poți găsi pe Instagram si Facebook. 😉

Lasa un comentariu