Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Fond de ten Joko Long Matt 68 Lei. 30% mai ieftin.

Oferta! Printre reducerile zilei găsim Fond de ten Joko Long Matt la doar 68 Lei. Prețul său vechi este de 97 Lei, cu 30% mai ieftin.

Detalii produs:

Joko Long Matt este un fond de ten fluid ce balanseaza perfect zonele grase si uscate ale pielii. Hraneste si simultan absoarbe excesul de sebum, prevenind astfel ca zona T sa devina lucioasa vreme indelungata, conferind un finish mat. ‘Long Matt’ este un fond de ten de acoperire înaltă, care camuflează petele de vitiligo si petele foto-solare, precum si alte imperfectiuni ale pielii, paloarea si riduri fine. Vitaminele A, C si E continute imbunatatesc starea pielii si ajuta la mentinerea aspectului tanar prin stimularea sintezei de collagen si lupta impotriva radicalilor liberi. Textura usoara si non grasa permite o aplicare usoara si uniforma, fara a crea un efect de masca. Potrivit pentru ten gras si mixt, nu blocheaza porii.

Fond de ten Joko Long Matt

97 Lei68 Lei
Atenție! Aceasta reducere a fost publicata acum 7 luni, prețul poate sa fie schimbat. Multe reduceri durează foarte puțin. Daca vrei sa fii la curent cu ultimile reduceri ne poți găsi pe Instagram si Facebook. 😉

Lasa un comentariu