Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Ray-Ban Justin Classic 393 Lei. 37% mai ieftin.

Ofertă! Printre reducerile zilei găsim Ray-Ban Justin Classic la doar 393 Lei. Prețul său vechi este de 620 Lei, cu 37% mai ieftin.

Ochelarii Ray-Ban Justin RB4165 601/8G fac parte din ultima colecție de la Ray-Ban, creată cu mare atenție pentru bărbați. Acest model elegant cu rame complete reflectă ultimele trenduri din designul contemporan de ochelari, iar forma ochelarilor pătrați fac din Ray-Ban RB4165 alegerea ideală în special pentru fețele rotunde, ovale și în formă de inimă.

Materialul utilizat pentru crearea acestor rame este nailonul. Puține materiale dau dovadă de un nivel de durabilitate și de rezistență mai mare. De aceea, nailonul este folosit pentru producerea centurilor de siguranță și a parașutelor. Lentilele sunt create să blocheze 100% din razele ultraviolete dăunătoare.

Ray-Ban Justin Classic

393 Lei→620 Lei
Atenție! Aceasta reducere a fost publicata acum 8 luni, prețul poate sa fie schimbat. Multe reduceri durează foarte puțin. Daca vrei sa fii la curent cu ultimile reduceri ne poți găsi pe Instagram si Facebook. 😉

Lasa un comentariu