Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Termeni şi condiţii

Utilizând informaţiile oferite pe site-ul deReduceri.ro, acest lucru este echivalent cu acceptarea în totalitate, fără obiecţii, de către vizitator, a termenelor şi condiţiilor stipulate în acest document. Termenele şi condiţiile pot fi modificate fără o notificare în prealabil şi este obligaţia vizitatorilor de a le verifica periodic.

1. Utilizarea informaţiilor prezente pe deReduceri.ro

deReduceri.ro este un site dedicat agregării produselor aflate la reducere precum şi a diferitelor oferte şi promoţii disponibile la partenerii comerciali deReduceri.ro . Pentru accesarea acestor informaţii, vizitatorii site-ului pot naviga fără obligaţia de creare a unui cont.

Accesând ofertele şi promoţiile prezente pe deReduceri.ro, vizitatorii sunt direcţionaţi către site-ul partenerului pentru finalizarea comenzii, plata produselor şi alte detalii necesare tranzacţiei. Procesarea comenzilor şi a plăţilor se efectuează exclusiv pe site-ul partenerului, nu pe deReduceri.ro

2. Răspunderea

Conţinutul site-urilor proprietate a partenerilor deReduceri.ro nu este administrat de către deReduceri.ro si nu suntem responsabili pentru posibilele diferenţe între informaţiile prezentate pe deReduceri.ro si cele oferite de site-urile respective.

Recomandăm vizitatorilor informarea responsabilă cu privire la termenii şi condiţiile specifice fiecărui site partener apriori înregistrării şi efectutării comenzilor şi a plăţilor. deReduceri.ro nu procesează plăţi şi nu are acces la datele finaciare ale vizitatorilor săi.

deReduceri.ro nu este deloc responsabil pentru produsele sau serviciile pe care vizitatorii deReduceri.ro le achiziţionează pe site-urile partenerilor noştri.

3. Politica de confidenţialitate

Informaţiile pe care vizitatorii le trimit către deReduceri.ro sunt protejate prin legile europene şi române de protecţie a datelor. Datele personale sunt înregistrate şi gestionate de deReduceri.ro şi sunt utilizate pentru informarea periodică a vizitatorilor referitor la promoţiile şi ofertele nou apărute. Informaţiile vor fi stocate într-un mediu adecvat din puct de vedere al siguranţei şi protecţiei datelor, atât timp cât deReduceri.ro le consideră necesare în vederea întreţinerii activităţii. Dacă vizitatorul doreşte să elimine parţial sau total detaliile proprii din baza noastră de date, acesta poate contacta direct deReduceri.ro pentru efectuarea formalităţilor. deReduceri.ro nu colectează în mod intenţionat niciun fel de Date personale de la copiii sub 18 ani şi nu îşi adresează site-ul Web minorilor. Recomandăm părinţilor şi reprezentanţilor legali să se intereseze în mod activ asupra activităţilor şi intereselor online ale copiilor.

deReduceri.ro nu va transfera Datele personale furnizate de vizitatori în cadrul Site-ului către nicio altă terţă parte, decât (a) dacă aceştia îşi exprimă acordul, (b) dacă se solicită prin lege sau hotărâre judecătorească, (c) pentru protejarea şi apărarea drepturilor sau proprietăţii deReduceri.ro, (d) pentru protejarea siguranţei personale a utilizatorilor Site-ului, (e) către persoane sau companii cu care deReduceri.ro a încheiat contracte pentru efectuarea operaţiunilor interne ale Site-ului sau ale activităţilor sale de afaceri sau (f) dacă, în mod rezonabil, considerăm că acestea sunt supuse legii, unui regim obligatoriu sau unui contract care susţine principiile tratamentului corect şi ale unui nivel adecvat de protecţie a Datelor personale. deReduceri.ro îşi rezervă dreptul exclusiv de a contacta autorităţile competente în cazul în care observă activităţi ilegale sau care încalcă termenii de utilizare ai deReduceri.ro.

Deşi deReduceri.ro nu poate garanta faptul că nu va exista niciodată o accesare neautorizată, puteţi fi sigur că deReduceri.ro acordă o grijă deosebită păstrării securităţii Datelor personale şi prevenirii accesului neautorizat la acestea, prin utilizarea unei tehnologii SSL şi prin implementarea unor proceduri interne adecvate.

Prezentele termene şi condiţii au fost publicate la data de 11 ianuarie 2018

Vă mulţumim,
Echipa deReduceri.ro