Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.
Descoperă cele mai bune oferte si reduceri în fiecare zi.

Un baiat pe lista lui Schindler 14,99 Lei. 40% mai ieftin.

Oferta! Printre reducerile zilei găsim Un baiat pe lista lui Schindler la doar 14,99 Lei. Prețul său vechi este de 24,99 Lei, cu 40% mai ieftin.

Prezentare: 

Leon Leyson avea numai 10 ani cand nazistii au invadat Polonia, iar familia lui a fost fortata sa se mute intr-un ghetou din Cracovia. Cu un noroc incredibil, perseverenta si curaj, Leyson reuseste sa supravietuiasca sadismului nazistilor. In final, generozitatea si iscusinta unui barbat german numit Oskar Schindler au fost cele care i-au salvat viata lui Leon, ca si unor membri din familia lui, numele lor fiind adaugate pe lista muncitorilor evrei din fabrica acestuia – o lista ce a devenit faimoasa in toata lumea: Lista lui Schindler. Aceasta este singura carte de memorii publicata vreodata de un copil supravietuitor de pe Lista lui Schindler si ilustreaza perfect demnitatea autorului.

Un baiat pe lista lui Schindler

24,99 Lei→14,99 Lei
Atenție! Aceasta reducere a fost publicata acum 9 luni, prețul poate sa fie schimbat. Multe reduceri durează foarte puțin. Daca vrei sa fii la curent cu ultimile reduceri ne poți găsi pe Instagram si Facebook. 😉

Lasa un comentariu